Actuele projecten

Hieronder zijn de actuele projecten weergegeven. Klik op de titel onder de afbeelding om naar de projectpagina te gaan voor meer informatie.

Plan Hanenspoor Sint Anthonis

De twee duurzame en levensloopbestendige woningen zijn gelegen op de hoek van de straten Hoefstraat en Hanenspoor in de gelijknamige nieuwbouwwijk. De woningen zijn voorzien van een riante tuin en de percelen zijn omzoomd door een groenvoorziening, waardoor de openbare weg op ruime afstand van de woningen ligt. Op slechts vijf minuten wandelen bevinden zich de centrumvoorzieningen rondom de Brink. Kortom, rustig wonen in een groene omgeving en toch dicht bij de voorzieningen.

In dit plan zijn nog woningen beschikbaar.

Plan Hanenspoor Sint Anthonis

Peelseheide Odiliapeel

Aan de straat Peelseheide/Spechtenlaan in nieuwbouwplan Spechtenlaan fase 2 in Odiliapeel worden vier levensloopbestendige nultredenwoningen gebouwd. Het plan ligt aan de groene rand van de wijk en tegenover de woningen aan de Peelseheide ligt een ruim opgezet groengebied. Hierdoor kan met recht worden gezegd dat de woningen worden omsloten door groen. Kortom, hier wonen is genieten van rust, groen en ruimte!

In dit plan zijn nog woningen beschikbaar.

Peelseheide Odiliapeel

Kerkpad Venhorst

In het nieuwbouwplan Peelhorst te Venhorst worden binnenkort twee levensloopbestendige semibungalows gebouwd. De woningen liggen aan de straat Kerkpad en hebben een riante tuin op het zuiden. U heeft een eigen parkeerplaats bij de woning en de woningen worden zeer energiezuinig gebouwd. Wilt u levensloopbestendig en energiezuinig wonen in Venhorst, dan is dit uw kans!

In dit plan zijn nog woningen beschikbaar.

Kerkpad Venhorst

Rosmolen Reek

Aan de Rosmolen in Reek worden 3 levensloopbestendige semibungalows gebouwd. In deze gemêleerde woonwijk woont jong en oud door elkaar heen wat bijdraagt aan de leefbaarheid van de wijk en het dorp. De capaciteit voor nieuwbouwwoningen in Reek is zo goed als volledig benut, al helemaal voor dit soort type woningen. Daarom kan met recht worden gezegd dat dit een unieke kans is om in een nultredenwoning te wonen in het mooie Reek.

Alle woningen zijn verkocht, de bouw is gestart.

Rosmolen Reek

Vijverhof Schaijk

Vijverhof ligt aan de straat Eksterhoef in de nieuwbouwwijk Akkerwinde te Schaijk. Het plan omvat 3 levensloopbestendige semibungalows en dankt zijn naam aan de bijzonder fraaie ligging; vanuit de woonkamer en achtertuin is het uitzicht gericht op een mooie waterpartij. Direct naast het plan, aan de oostzijde, is een zeer brede groenvoorziening van meer dan 25 meter breed gepland, waardoor met recht kan worden gezegd dat dit plan het meest groen omsloten plan is van de wijk. Kortom, hier wonen is genieten van groen, water, rust en ruimte.

Alle woningen zijn verkocht, de bouw is gestart.

Vijverhof Schaijk