Hieronder zijn de actuele projecten weergegeven. Klik op de afbeelding of op de titel onder de afbeelding om naar de projectpagina te gaan voor meer informatie.

Paterslaan De Rips

In het nieuwe bestemmingsplan Paterslaan in De Rips kunnen diverse levensloopbestendige semibungalows worden gebouwd. Deze uitbreiding draagt bij aan de leefbaarheid van de wijk en het dorp. De wijk ligt aan de rand van het dorp, waardoor u binnen 5 minuten lopen zowel in het buitengebied als bij de voorzieningen staat. Kortom, rustig wonen op loopafstand van het centrum. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd, worden niet aangesloten op het gasnet en zijn voorzien van PV-panelen. Als u gelijkvloers wilt wonen in het mooie De Rips is dit uw kans.

Er zijn nog woningen te koop.

Kerkpad Reek

De twee duurzame en levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Rosmolen in de wijk Kerkpad te Reek. De woningen zijn voorzien van een riante tuin op het zuiden met mogelijkheid tot bouwen van een vrijstaand bijgebouw. Het grote woonoppervlakte op de begane grond uit zich in ruime woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en inpandige bergruimte. Op slechts vijf minuten wandelen bevinden zich alle voorzieningen zoals het gemeenschapshuis, de dokterspraktijk en binnenkort de supermarkt. Als u gelijkvloers wilt wonen in het centrum van het mooie Reek is dit uw kans.

Alle woningen zijn verkocht, start bouw medio 2021.

Plan Kerkpad Reek

Plan Hanenspoor Sint Anthonis

De twee duurzame en levensloopbestendige woningen zijn gelegen op de hoek van de straten Hoefstraat en Hanenspoor in de gelijknamige nieuwbouwwijk. De woningen zijn voorzien van een riante tuin en de percelen zijn omzoomd door een groenvoorziening, waardoor de openbare weg op ruime afstand van de woningen ligt. Op slechts vijf minuten wandelen bevinden zich de centrumvoorzieningen rondom de Brink. Kortom, rustig wonen in een groene omgeving en toch dicht bij de voorzieningen.

Alle woningen zijn verkocht, oplevering medio 2021.

Plan Hanenspoor Sint Anthonis

Rosmolen Reek

Aan de Rosmolen in Reek worden 3 levensloopbestendige semibungalows gebouwd. In deze gemêleerde woonwijk woont jong en oud door elkaar heen wat bijdraagt aan de leefbaarheid van de wijk en het dorp. De capaciteit voor nieuwbouwwoningen in Reek is zo goed als volledig benut, al helemaal voor dit soort type woningen. Daarom kan met recht worden gezegd dat dit een unieke kans is om in een nultredenwoning te wonen in het mooie Reek.

De woningen zijn opgeleverd in juni 2020.

Rosmolen Reek

Vijverhof Schaijk

Vijverhof ligt aan de straat Eksterhoef in de nieuwbouwwijk Akkerwinde te Schaijk. Het plan omvat 3 levensloopbestendige semibungalows en dankt zijn naam aan de bijzonder fraaie ligging; vanuit de woonkamer en achtertuin is het uitzicht gericht op een mooie waterpartij. Direct naast het plan, aan de oostzijde, is een zeer brede groenvoorziening van meer dan 25 meter breed gepland, waardoor met recht kan worden gezegd dat dit plan het meest groen omsloten plan is van de wijk. Kortom, hier wonen is genieten van groen, water, rust en ruimte.

De woningen zijn opgeleverd in mei 2020.

Vijverhof Schaijk